Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1-3 (ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ)


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: 1ο  ΦΙΛΙΚΟ  ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Γέμισε κόσμο πάλι το Δημοτικό Στάδιο Παλαμά για δεύτερη φορα μέσα σε τέσσερις μέρες. Είχε προηγηθεί το 1ο Τουρνουά  Ποδοσφαίρου της Ακαδημίας που έγινε το Σάββατο και εχθές ήταν το φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Αρκετός  κόσμος όλων των ηλικιών βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε τις προσπάθειες των παλιών άσων....

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΑ (ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ)

Μεγάλο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά μεταξύ των Παλαιμάχων του Ατρομήτου Παλαμά και της Αναγέννησης Καρδίτσας.Πρόκειται για το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα αγωνιστούν οι παλιές δόξες του Ατρομήτου αφού η ομάδα μετρά μόλις 3 εβδομάδες απο την σύστασή της.Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάμε στο γήπεδο σήμερα για να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των παλιών άσων τόσο του Ατρομήτου όσο και της Αναγέννησης.



Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Ατρομήτου Παλαμά που αποτέλεσε και τη λήξη της 1ης χρονιάς λειτουργίας της. Πλήθος κόσμου (γονείς ,συγγενείς, φίλοι, Δημοτική Αρχή ) παρακολούθησε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών (παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες) σε ένα τουρνουά που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη  του Γιώργου Μιχόπουλου , ενός παιδιού που τίμησε με την αγωνιστική του παρουσία και το ήθος του την πόλη του Παλαμά. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά, Α.Ο. Πετροπόρου, Α.Σ. Ενιππέας Ιτέας και Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρδίτσας. Στο Προπαιδικο τμήμα(1998-99) την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του Ενιππέα, την 2η  θέση η ομάδα του Πετρόπορου και την 3η η ομάδα του Ατρομήτου. Στο   Παιδικό τμήμα(2000-01) την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του Ατρομήτου, την 2η  θέση η ομάδα της Ιτέας και την 3η θέση η ομάδα του Πετρόπορου. Στο Προτζούνιορ τμήμα (2002-04) την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα της Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρδίτσας και την 2η  θέση η ομάδα του Ατρομήτου. Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση. 
























Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ

Σας προσκαλούμε στο 1ο  Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Ατρόμητου Παλαμά που θα διεξαχθεί το Σάββατο  25 Ιουνίου 2011 στο Εθνικό Στάδιο Παλαμά με τη συμμετοχή των παρακάτω ακαδημιών: Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά, Α.Ο. Πετροπόρου, Α.Σ. Ενιππέας Ιτέας και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρδίτσας με το οποίο θα κλείσει η πρώτη χρονιά λειτουργίας της Ακαδημίας. Ώρα έναρξης τουρνουά 18:00.
*Το τουρνουά θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου  ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Γεωργίου Μιχόπουλου.


Συγκέντρωση Παλαιμάχων

Σήμερα στις 19:00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η δεύτερη συνάντηση των  Παλαιμάχων.Απο σήμερα οι παλιοί άσοι του Ατρομήτου μπαίνουν σε ρυθμούς προπόνησης!! υπο τις οδηγίες των Αλέκου Γκαζούνη και Απόστολου Τσερέπη.

Photobucket

Photobucket



Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τελευταία προπόνηση πριν το Τουρνουά

Την τελευταία τους προπόνηση πρίν το καλοκαίρι και πρίν το τουρνουά του Σαββάτου θα κάνουν σήμερα όλα τα τμήματα της Ακαδημίας.Συγκεκριμένα το Προπαιδικό τμήμα θα προπονηθεί στις 18:15 , όπως και το Junior.Το μικρότερο τμήμα (Projunior) θα προπονηθεί στις 19:30.



Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ KARDITSA MINI FOOTBALL CLUB
 
Συμμετοχή στο μεγάλο τουρνουά που διεξήχθει στο KARDITSA MINI FOOTBALL CLUB είχε η Ακαδημία μας με τα τμήματα προπαιδικό και junior.Στο τουρνουά συμμετείχαν ακόμα οι εξής ομάδες : Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ,ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ.
Oι μικροί μας έπαιξαν αντίπαλοι με ομάδες που εχούν καλή οργάνωση και δουλεύουν αρκετά χρόνια με τις ακαδημίες τους.Παρ'ολα αυτά τα παιδιά του Ατρομήτου τα έδωσαν όλα στα 4 παιχνίδια που έπαιξαν και σίγουρα αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες.Αναλυτικά τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα:
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
1. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ  4-1

2. Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ – Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ              0-4

3. Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ - Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ             1-6

4. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ - Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ                         2-2
JUNIOR

1. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ  1-1

2. Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ – Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ              1-4

3. Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ - Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ              2-2
4. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ - Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ                          6-1

Επόμενο τελευταίο και σημαντικότερο ραντεβού της Ακαδημίας είναι το Σάββατο 25/06 στο Εθνικό στάδιο Παλαμά στο  1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διοργανώσει η Ακαδημία μας και θα κλείσει έτσι η χρονιά.
Ακολουθούν φώτο και βίντεο απο το σημερινό τουρνουά:




Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συμμετοχή σε μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου που θα γίνει στα γήπεδα 5χ5 της Α.ΠΟ.Κ κοντά στον ΟΑΕΔ θα έχει αύριο η Ακαδημία με τα δύο τμήματά της,προπαιδικό και junior.Η συγκέντρωση της αποστολής θα είναι στις 08:00 στο Εθνικό Στάδιο Παλαμα.Το προπαιδικό τμήμα θα αγωνιστεί με τη στολή αγώνα,ενώ το junior τμήμα θα αγωνιστεί με τα σετ προπόνησης.



Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Την πρώτη τους συγκέντρωση είχαν χθές οι βετεράνοι άσοι του Ατρομήτου Παλαμά στο Εθνικό Στάδιο Παλαμά.Η σκέψη και η πρωτοβουλία των Αλέκου Γκαζούνη και Απόστολου Τσερέπη για την δημιουργία ομάδας παλαιμάχων του Ατρομήτου έτυχε αποθεωτικής ανταπόκρισης απο τους παλιούς άσους οι οποίοι βρεθηκαν στο στάδιο για μια πρώτη επαφή.Λείπαν βέβαια και αρκετοί για διαφόρους λόγους αλλα είναι σίγουρο ότι στο επόμενο ραντεβου θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση.Αστεία , πειράγματα,κουβεντούλα και γενικά μια πολυ ευχάριστη ατμόσφαιρα χαρακτήρισε αυτή την "πρώτη" των Παλαιμάχων,οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Πέμπτη 23/06/2011πάλι στο Εθνικό στάδιο.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ 15/06/2011

Προπονήσεων συνέχεια για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας του Ατρομήτου σήμερα στο Εθνικό Στάδιο Παλαμά.Τα τμήματα Προπαιδικό (1998-99) και  Junior (2000-01)  θα προπονηθούν στις 18:15 , ενώ το Projunior (2002-04) τμήμα θα κάνει προπόνηση στις 19:15.Οι τελευταίες προπονήσεις αποτελούν την  προετοιμασία κυρίως των δυο μεγαλυτερων τμημάτων (προπαιδικού και junior) για την συμμετοχή στο μεγάλο τουρνουά την Κυριακή 19/06/2011 που διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρδίτσας και βεβαίως για το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Παλαμά το Σάββατο 25/06/2011 με το οποίο θα κλείσει και η χρονιά.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΤΟ 11/06/2011

Προπονήσεων συνέχεια για τμήματα της Ακαδημίας αύριο Σάββατο 11/06/2011.Συγκεκριμένα το Προπαιδικό τμήμα (1998-99) και το Junior τμήμα (2000-01) θα προπονηθούν στις 08:30 π.μ. στο Στάδιο.Το projunior τμήμα θα κάνει προπόνηση στις 10:45 π.μ. επίσης στο Στάδιο.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08/06

Ημέρα προπόνησης σήμερα για τμήματα της Ακαδημίας.Συγκεκριμένα το Προπαιδικό τμήμα (1998-99) και το Junior τμήμα (2000-01) θα προπονηθούν στις 17:30 στο Στάδιο.Το projunior τμήμα θα κάνει προπόνηση στις 18:45 επίσης στο Στάδιο.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΕΝΙΠΠΕΑΣ 3-3 (προπαιδικό)

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθει χθες  Κυριακή 05/06  μεταξύ των προπαιδικών τμημάτων του Ατρομήτου Παλαμά και του Ενιππέα Ιτέας .Το γήπεδο γέμισε πάλι από γονείς, συγγενείς και φίλους που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών  και των δύο ομάδων. Είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έγινε μεταξύ των Ακαδημιών του Παλαμά και της Ιτέας τον τελευταίο μήνα στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας που επιθυμούν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Ατρομήτου να αναπτύξουν όχι μόνο με την Ιτέα αλλά και με όλα τα χωριά του διευρυμένου Δήμου Παλαμά όσον αφορά τα τμήματα υποδομής. Πάντως πρέπει να αναφέρουμε ότι  μας έκανε πολύ καλή εντύπωση και να δώσουμε συγχαρητήρια στους υπευθύνους της Ιτέας για την οργάνωση και το ενδιαφέρον που δείχνουν για τα τμήματα υποδομής του χωριού. Το τελικό σκορ ,που έχει βέβαια την μικρότερη σημασία, ήταν ισόπαλο 3-3 μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Τα γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχαν : δύο ο Γιώργος  Πετρόπουλος και ένα ο Βασίλης Δασκαλόπουλος. Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι πιτσιρικάδες έδωσαν τα χέρια και φωτογραφήθηκαν μαζί :


Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 05/06:ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΝΙΠΠΕΑΣ(Προπαιδικό)

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ των προπαιδικών τμημάτων(1998-99) του Ατρομήτου και του Ενιππέα Ιτέας θα διεξαχθεί την Κυριακή 05/06/2011 και ώρα 18:30 στο Στάδιο Παλαμά.


Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 01/06/2011

Ημέρα προπόνησης σήμερα για την Ακαδημία....Στις 17:30 θα προπονηθούν το προπαιδικό και το junior τμήμα ενώ στις 16:45 θα κάνει προπόνηση το projunior τμήμα.


(ΠΑΙΔΙΚΟ) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-5

Την ήττα με σκόρ 5-1 γνώρισε το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας του Ατρομήτου απο το αντίστοιχο του Αστέρα Καρδίτσας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθές το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Παλαμά.Το γκόλ για την ομάδα του Ατρομήτου πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Βαγγέλης Ζητούνης.
Παρακάτω δείτε μερικές φώτο απο το μάτς: