Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Η Διοίκηση του Ατρομήτου συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις αποσκοπώντας αφενός μεν στην ενδυνάμωση του ρόστερ με έμπειρους παίκτες , που θα βοηθήσουν άμεσα στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας, αφετέρου δε στην ανανέωση του με την ένταξη στην ομάδα πολλών νέων και ταλαντούχων παιδιών , κάποια απο τα οποία προέρχονται απο την Ακαδημία της ομάδας που δημιουργήθηκε πέρυσι.
Τα ονόματα των νέων παικτων της ομάδας:
  1. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  2. ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
  3. ΤΖΕΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  4. ΖΗΤΟΥΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
  5. ΠΟΛΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  6. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
  7. ΡΟΚΑΣ ΦΩΤΗΣ
Παράλληλα με τον ερχομό των νέων παικτών η Διοίκηση ανανέωσε την συνεργασία της με τους παρακάτω παίκτες:
  1. ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  2. ΒΑΛΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  3. ΤΡΟΥΒΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
  4. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  5. ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
  6. ΓΚΟΥΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ  ΠΑΛΑΜΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ:

  1.  ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
  2.  ΓΙΩΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  3. ΛΑΪΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  4. ΜΟΥΣΑ ΕΝΤΙ
  5. ΠΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
  6. ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
  7. ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΠΟ BLOG ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΠΟΝ ΞΑΝΑ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

«Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω»

Μια «δροσερή» θερινή κωμωδία που θα προσφέρει άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση,την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο θέατρο Μαγούλας στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011» του δήμου Παλαμά.



   Ο ένας δεν ακούει, ο άλλος δεν βλέπει και ο τρίτος δεν μιλάει. Αν νομίζετε ωστόσο πως δεν μπορούν να συνεννοηθούν, τότε… κάνετε λάθος!
Η παράσταση που έχει ενθουσιάσει το θεατρόφιλο κοινό, το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» του Γιώργου Θεοδοσιάδη, μετά από δύο χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα αλλά και στις περσινές του καλοκαιρινές περιοδείες, έρχεται φέτος και στον Παλαμά, την Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις 9.30μμ, προσφέροντας δύο ώρες γέλιου, στον ευχάριστο – δροσερό χώρο του δημοτικού ανοιχτού θεάτρου Μαγούλας.
Η παράσταση μάς μεταφέρει στην καθημερινότητα τριών φίλων με ειδικές δυνατότητες. Ένας τυφλός, ένας κουφός και ένας μουγγός. Ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Κάποια στιγμή ωστόσο μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα και όλα ανατρέπονται. Οι παρεξηγήσεις έρχονται, ενώ οι έξυπνες ατάκες προσφέρουν άφθονο γέλιο.
Όμως, οι τρεις συγκάτοικοι μας προσφέρουν και στιγμές συγκίνησης, μέσα από την υπομονή τους και τον καθημερινό αγώνα για επικοινωνία. Μια τρυφερή προσέγγιση της ζωής μέσω της αγάπης, της φιλίας, της εκτίμησης και της συντροφικότητας.
Πρόκειται για μια ανάλαφρη δροσερή παράσταση με καλούς κωμικούς ηθοποιούς. Ο Σπύρος Σπαντίδας, ο Σπύρος Πούλης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρίσκονται ξανά μαζί επί σκηνής, όπως και πέρσι, όπως και πριν 11 χρόνια (στα πρώτα τους θεατρικά βήματα) τότε που πρωτόπαιξαν τους ίδιους ρόλους στο ίδιο έργο, γνωρίζοντας την αποθέωση. Μαζί τους παίζει η Δήμητρα Στογιάννη.
«Το έργο είναι εμπνευσμένο από έναν παλιό ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν. Αυτή η θεατρική διασκευή του τονίζει τις κωμικές πλευρές της ιστορίας και εξελίσσεται σε μια σύγχρονη κωμωδία» αναφέρει ο σκηνοθέτης της παράστασης Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος επιμελήθηκε και το κείμενο μαζί με τον Δημήτρη Καντά.
Τα σκηνικά της παράστασης έκανε η Λία Ασβεστά και τα κοστούμια ο Αλέξης Φούκος, ενώ τη μουσική επιμελήθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
Σ’ αυτό το ζεστό και δύσκολο από κάθε άποψη καλοκαίρι, πιστεύουμε πως είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε: Μια ανάλαφρη, δροσερή κωμωδία για μια ήσυχη καλοκαιρινή βραδιά...

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Από εχθές το βράδυ νέος προπονητής για την ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά είναι ο Αλέκος Γκαζούνης που συμφώνησε σε όλα με την νέα διοίκηση  και αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας.Με συνεχή παρουσία στους πάγκους πολλών ομάδων απο το 1980 (μεταξύ αυτών και ο Ατρόμητος) , ο Αλέκος Γκαζούνης θεωρείται ακούραστος εργάτης που δίνει έμφαση στην ανάδειξη νέων ταλέντων γι'αυτό δεν είναι τυχαίο οτι κοντά του ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά και αναδείχθηκαν πολλοί παίκτες από τον Παλαμά που στελέχωσαν τις Μεικτές ομάδες της Καρδίτσας και μετέπειτα διακρίθηκαν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες ,παίζοντας επαγγελματικά ποδόσφαιρο.Απο σήμερα λοιπόν ξεκινά η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού διοίκηση και προπονητής έχουν ήδη έτοιμα τα ονόματα ποδοσφαιριστών ,παλιών και νέων ,που θα επιλεγούν για να οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Με τα μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει ήδη οι άνθρωποι που ανέλαβαν απο χθες τις τύχες της ομάδας.Στο συμβούλιο που έγινε αποφασίστηκαν οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν άμεσα.Πρώτη κίνηση είναι να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα ο νέος προπονητής (καθώς ο Χρήστος Νασιούλης που κοουτσάρισε την ομάδα την περυσινή σεζόν δήλωσε στη διοίκηση ότι για προσωπικούς λόγους φέτος δεν μπορεί ).Απόψε κιόλας ίσως γνωρίζουμε το όνομα του νέου προπονητή οπότε και θα σας το ανακοινώσουμε. Μετά θα πάρουν σειρά οι ποδοσφαιριστές (σε συνεννόηση με τον προπονητή) που θα αποτελέσουν την ομάδα για φέτος.
Ένα άλλο πολύ μεγάλο ζήτημα είναι αυτό του νέου γηπέδου της ομάδας που απο το 2006 έχει μείνει ουσιαστικά στα λόγια.Η νέα Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε οτι θα βοηθήσει όσο μπορεί ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο προς χρήση το πολύ ως την άνοιξη.Για να δούμε...
Επισκεφτείτε και πάλι το blog μας για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα... 

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ(2013-14)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Νίκος Σακελλαρίου
 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ -Γιώργος Πάσχος 
 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ -Ελένη Παπαδοπούλου 
ΤΑΜΙΑΣ -Νίκος Λιάπης 
Β' ΤΑΜΙΑΣ -Βασίλης Ντίνας 
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ  -Γιάννης Μαντές 
Β' ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ -Βασίλης Τσιουκανέρης 
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ -Χρήστος Καραγιώτας 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ -Γιώργος Πάσχος & Κώστας Πολύζος 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ - Βαγγέλης Νάτσινας

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ  11/07/2011 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ , ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ .ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG MAΣ.

*Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Στάθης Ψάλτης σήμερα στον Παλαμά


Η θεατρική επιθεώρηση «Μας πήρανε τα σώβρακα, ζητάνε και τα ρέστα» έρχεται στον Παλαμά σήμερα το βράδυ στις 21:30. Το θεατρόφιλο κοινό του δήμου Παλαμά και της ευρύτερης περιοχής, θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τον Στάθη Ψάλτη και τον πολυπληθή θίασό του σε μια παράσταση γέλιου, που θα δοθεί στο ανοιχτό Θέατρο Μαγούλας του Παλαμά, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός (ΔΟΠΑΠΑΠ)του δήμου Παλαμά.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ

 Την  Δευτέρα  11/07/2011 και ώρα 21:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Παλαμά θα πραγματοποιηθεί  η  Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ατρομήτου Παλαμά όπου θα γίνει απολογισμός  της χρονιάς που πέρασε από την νυν διοίκηση , θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων σε ότι αφορά την ομάδα και τέλος  θα γίνει ανάδειξη της νέας Διοίκησης που θα αναλάβει τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.
 * Σε περίπτωση μη απαρτίας ,η διαδικασία θα επαναληφθεί την Τετάρτη 13/07/2011 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.