Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΘΕΣΣ. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  
0                               1

Νικητής έφυγε απο το γήπεδο της Ματαράγκας ο Ατρόμητος Παλαμά, που επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με σκορ 0-1 στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣΚ.
Η ομάδα του Παλαμά έφτασε δίκαια στη νίκη με σκόρερ τον Κώστα Νασιάκο στο 44' με σούτ έξω απο την μεγάλη περιοχή χωρίς να απειληθεί  ουσιαστικά απο τους γηπεδούχους αλλά σε καμιά περίπτωση δεν απέδωσε ποδόσφαιρο αξιώσεων όπως την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Δόξα Μοσχολουρίου.
Αν εξαιρεθούν δυο-τρεις καλές στιγμές στο πρώτο και μια στο δεύτερο μέρος απο την πλευρά των φιλοξενουμένων όλο το υπόλοιπο διάστημα αποτέλεσε κακοποίηση του ποδοσφαίρου, με τους γηπεδούχους να έχουν στο μυαλό τους μόνο πως θα καταστρέψουν το παιχνίδι των αντιπάλων τους , με τον Ατρόμητο να παρασύρεται και αυτός από το παιχνίδι της Ματαράγκας παίζοντας με ψηλές μπαλιές και βιαστικά, τον διαιτητή να σφυρίζει συνεχώς με το παραμικρό διακόπτοντας το ματς, υπήρξαν κάποιοι μικροτραυματισμοί , έγινε και μια μικρή σύρραξη στο 60' περίπου όπου διακόπηκε το μάτς για 10' οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό οτι το καθαρό παιχνίδι ήταν ελάχιστο...
Πέρα απο τα παραπάνω η ουσία είναι οτι η ομάδα του Ατρομήτου εξακολουθεί να βρίσκεται  μέσα στο στόχο της ανόδου απέχοντας 2 βαθμούς απο τον πρωτοπόρο Πρόδρομο.Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εντός έδρας με αντίπαλο τον Ακράτητο Μεταμόρφωσης.
Η σύνθεση του Ατρομήτου: Πατσιαλής Θωμάς , Μαγαλιός Γιώργος , Λιάπης Παντελής , Ραμαντάνης Παναγιώτης  , Πέτρου Στράτος , Παλιγιάννης Ευρυπίδης , Μαγαλιός Νεκτάριος , Τρουβάς Βαγγέλης , Φαλάγγας Βαγγέλης(88' Μούτσα Έντι) , Νασιάκος Κώστας , Μουλάϊ Ασίμ.








2 σχόλια:

  1. ΣΟΥΤ....ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ...ΠΙΤΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ?ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ.ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ κ, ΤΣΕΡΕΠΗΣ ΚΑΙ Κ. ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΑ ΗΤΑΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή