Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Ο δεύτερος χρόνος λειτουργίας της Ακαδημίας μας έκλεισε χθες Τρίτη 19/06/2012 με την τελευταία προπόνηση για όλα τα τμήματα, με το σύνολο των παιδιών να δίνει το παρών. Το ευχάριστο βέβαια είναι οτι και αρκετοί γονείς παραβρέθηκαν στο γήπεδο 5χ5 και παρακολούθησαν τις προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων.
Η δεύτερη χρονιά λειτουργίας  κλείνει με επιτυχία για την Ακαδημία που αριθμεί 90 παιδιά ηλικίας από 6 εως 14 ετών, αποδεικνύοντας έτσι ότι τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ατρομήτου αποκτούν γερές βάσεις,γεγονός που αποτελεί καταρχήν μεγάλο πλεονέκτημα για την μεγάλη ομάδα που θα μπορεί σε μερικά χρόνια να βασίζεται σε δικά της παιδιά και τεράστια ηθική επιβράβευση των ανθρώπων που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν την Ακαδημία.
Φέτος η Ακαδημία μας συμμετείχε με δυο τμήματα (Προπαιδικό και Junior) στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ, καταλαμβάνοντας την 3η και την 1η θέση αντίστοιχα στους ομίλους τους. Το τμήμα Junior μάλιστα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του πρωταθλήματος.
Τα μικρότερα τμήματα (Projunior & Minijunior) συμμετείχαν σε φιλικά και τουρνουά με άλλες Ακαδημίες του νομού.

Κλείνοντας, η Διοίκηση και οι υπεύθυνοι προπονητές Στράτος Πέτρου και Βαγγέλης Τρουβάς  θα θέλαμε και μέσα από το blog να ευχαριστήσουμε τους γονείς που   εμπιστεύθηκαν για δεύτερη χρονιά την Ακαδημία φέρνοντας τα παιδιά τους να διδαχθούν σωστό ποδόσφαιρο , ελπίζοντας να φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.
Επίσης ευχαριστούμε τους: Ανθή Δεμετζόγλου(καφέ NEMESIS) για την προσφορά μιας πλήρους στολής αγώνων,  Νικόλαο Γαγάτση (Γεωπονικά προϊόντα) για την προσφορά 20 σετ προπόνησης και Αθανάσιο Θάνο (Εκκλησιαστικά Ξυλόγλυπτα) για τις 5 ποδοσφαιρικές μπάλες
Το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα γίνουν οι εγγραφές για τη νέα σεζόν.
Ευχόμαστε στους αθλητές της Ακαδημίας και τους γονείς τους καλό καλοκαίρι.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου