Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Το πάλεψε ο "λαβωμένος" Ατρόμητος (Διγενής-Ατρόμητος 1-0)

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να αποσπάσει ενα θετικό αποτέλεσμα στον χθεσινό αγώνα(29/09)
στην έδρα του Διγενή Αρτεσιανού για την 4η αγωνιστική της Α' κατηγορίας (1-0).
Η παλαμιώτικη ομάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας πάρα πολλες απουσίες εξαιτίας τραυματισμών (Κακαϊτσας,Τρουβάς,Κόκκινος) , τιμωριών (Λιάπης) και οι Ντίνας και Πέτρου (για άλλους λόγους).
Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω η κακοδαιμονία συνεχίστηκε καθώς ο προπονητής Φώτης Στάμος προχώρησε σε δυο αναγκαστικές αλλαγές (Φαλάγγα στο 46' λόγω χτυπηματος στον τετρακέφαλο και Διδάγγελο στο 60' λόγω θλάσης)........
Κερασάκι στην τούρτα η ανόητη αποβολή (για δευτερο συνεχόμενο ματς παίκτης του Ατρομήτου αποβάλλεται!) του Κουκούδα στο 70' λόγω εξύβρισης αντιπάλου.
Φυσική εξέλιξη του παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο για τους φιλοξενούμενους ήταν το γκολ στο 75' απο τον Μαλλιώρα που έκρινε και το ματς.

Μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Ατρομήτου η συμμετοχή και η καλή παρουσία των νεαρών παικτών (Διδάγγελος,Ροκάς,Γιώτας κ.α.)που, έχοντας λίγα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, έδειξαν οτι το ταλέντο τους περισσεύει και αποκτώντας εμπειρίες θα βοηθήσουν μελλοντικά πολύ.

Η ενδεκάδα του Ατρομήτου:Πατσιαλής,Ανυφαντάκος,Διδάγγελος,Φαλάγγας, Βελλίου,Παλιγιάννης,Μουλάϊ,Tέγας,Μαγαλιός Γ.,Μαυρουδής και Μαγαλιός Νεκτ. (έπαιξαν και οι Ροκάς,Κουκούδας και Γιώτας)

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στον Παλαμά τον Απόλλων Μακρυχωρίου.









8 σχόλια:

  1. λιγο σεβασμος σε αυτη την ομαδα και λιγο παθος.αυτοι που ηρθαν στην ομαδα πρεπει να ξερουν που ηρθαν να παιξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΓΑΛΙΕ ΑΣΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ?ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο ο Γιάννης Ντίνας όσο και ο Στράτος Πέτρου μετά τον αγώνα με το Μουζάκι στις 22/09 με εισήγηση του προπονητή είναι εκτός ομάδας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας....

      Διαγραφή
  4. opios nomizei oti mporei kalutera apo emas den exei para na vgalei ena deltio kai na mpei mesa na paiksei..ta sxoleia tupou ase ta geloia kai valte pathos de voithane kanenan..stirikste t prospatheia mas sto gipedw kai oxi pisw apo ton upologisti..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει ΟΛΟΙ να κατανοήσουν οτι σε ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα ναι μεν με μεγάλη ιστορία αλλα ήταν για χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.Φέτος γίνεται μια τεράστια προσπάθεια η ομάδα να αλλάξει επίπεδο,τόσο οργανωτικό όσο και αγωνιστικό.Πολυμελής διοίκηση,καινούριο γήπεδο και προπονητής...Θαύματα δεν γίνονται πουθενά και μάγος δεν είναι κανένας....Θέλει πολύ δουλειά,υπομονή και επιμονή για διορθωθούν πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα που για χρόνια είχαν αφεθεί στην τύχη τους...Οπότε (κατα τη γνώμη μου) καλά θα είναι ΟΛΟΙ (διοίκηση,παίκτες και κυρίως φίλαθλοι) να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε την ομάδα ώστε να βρεί το δρόμο της...και μην ξεχνάμε οτι απο πίσω έρχονται ενα σωρό παιδιά απο την Ακαδημία που όνειρό τους είναι να αγωνιστούν με αυτή τη φανέλα...

      Διαγραφή
    2. vaggo se sevomai san anthropw kai san podosfairisti kai symfono me ta parapanw..kai nai ontos einai yperoxo na vlepeis auta ta paidakia stis akadimies na mas koitane otan kanoume proponisi kai apo mesa tous na skef6tontai to pote tha fthasei i wra na mpoun st omada kai autoi!!

      Διαγραφή
  5. ok sevasmos to dexomai kalo tha nai nadeiksoun sevasmo..alla tosa xronia pou oi klikes alonizan tosa xronia pou ypirxe mizeria..pios t sevotane t omada????????kali synexeia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή