Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Δυσκολέυτηκε αλλα τα κατάφερε (Ατρόμητος-Καραϊσκάκης Μαυρομματίου 2-0)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Παλαμά που έστω και δύσκολα κατάφερε να υποτάξει τον Καραΐσκάκη Μαυρομματίου με σκορ 2-0 για την 11η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας.
Πολύ σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο που κινείται σταθερά ανοδικά και αποδεικνύει ότι δεν θα είναι κομπάρσος στο φετινό πρωτάθλημα παρότι νεοφώτιστος.
Στο 1ο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι ,δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά πότε η αστοχία τους και πότε ο εκπληκτικός Αντώνης Παππάς - που έμοιαζε ανίκητος- δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν.
'Αλλη ομάδα ήταν ο Ατρόμητος που μπήκε στην επανάληψη.Το ανακάτεμα που επιχειρησε στο ημίχρονο ο προπονητής του Ατρομήτου Φώτης Στάμος άλλαξε την αγωνιστική εικόνα των γηπεδούχων.Φανερά ανώτεροι σε επιπέδο φυσικής κατάστασης κέρδισαν τις προσωπικές μονομαχίες και παίζοντας απλά και ομαδικά κατάφεραν να πετύχουν 2 γκολ, να τους ακυρωθεί ενα κανονικό και να χάσουν και σωρεία ευκαιριών για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.
Τα γκολ : Στο 80' ο Μάνθος Διδάγγελος που είχε περάσει σαν αλλαγή λίγο νωρίτερα με ωραία ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή όπου και ανατράπηκε καθαρά.Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Μαυρουδής λυτρώνοντας τους πάντες στο γήπεδο.Το 2-0 έκανε με την εκπνοή -ξορκίζοντας και την γκίνια που τον κυνηγούσε - ο Γιώργος Μαγαλιός με φοβερό σούτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η σύνθεση του Ατρομήτου : Παππάς,Ανυφαντάκος,Φαλάγγας,Λιάπης,Ντίκας,ΚακαϊτσαςΚουκούδας,
Μαγαλιός Γιώ.,Μαυρουδής,Τέγας και  Μαγαλιός Νεκτ.(έπαιξαν και οι Βελλίου , Τρουβάς και Διδάγγελος) 

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής,οι ποδοσφαιριστές και η Διοίκηση της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο cafe No Limit για καφέ.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ατρόμητο είναι το παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Κυψέλη (ομάδα της Β' Ερασιτεχνικής) για την προημιτελική φάση του θεσμού.Το μάτς θα γίνει στον Παλαμά την Τετάρτη 21/11/2012 και θα ξεκινήσει στις 14:45.




    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου