Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ"

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η  ημερίδα με θέμα "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ" που έγινε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 και διοργάνωσαν απο κοινού ο Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά και ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά,ο οποία αποδείχθηκε μικρή ,καθώς κατακλύστηκε από παιδιά και γονείς που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες από τους προσκεκλημένους επιστήμονες ομιλητές.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δημοτική Αρχή ,προεξάρχοντος του Δημάρχου κ. Κων/νου Πατσιαλή, και εκπρόσωποι των υπόλοιπων συλλόγων του Παλαμά (αθλητικών,πολιτιστικών κ.α.).

Εισηγητής της ήταν ο Ελευθέριος Χατζιάρας, Γυμναστής Φυσικής Αγωγής-Προπονητής Καλαθοσφαίρισης ενώ συντονιστές της όλης εκδήλωσης ήταν ο Βαγγέλης Τρουβάς και ο Στράτος Πέτρου, Προπονητές UEFA B'-Υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Ατρομήτου......
Πριν τις ομιλίες των επιστημόνων προηγήθηκε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Παλαμά Κων/νο Πατσιαλή , οποίος τόνισε την σημαντικότητα τέτοιου είδους εκδηλώσεων και ευχήθηκε η κίνηση συνεργασίας των δυο συλλόγων να βρει μιμητές. Επίσης χαιρετισμούς απηύθυναν και οι πρόεδροι των δυο ομάδων, Γεώργιος Πάσχος (Ατρόμητος) και Κων/νος Νούλας (Τιτάνες)
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Ευριπίδης Μανούκας ,Ορθοπαιδικός Χειρουργός, ο οποίος αναφέρθηκε στις  αθλητικές κακώσεις στην παιδική και εφηβική ηλικία.             Στη συνέχεια μίλησε η Ελευθερία Τίγκα,Ψυχολόγος ΑΠΘ, μετεκπαιδευθείσα στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, αναλύοντας το μυστικό για παιδιά ευτυχισμένα.                        Ο Κων/νος ΠετρόπουλοςΔιαιτολόγος-Διατροφολόγος, Σύμβουλος Διατροφής Φυσιολογικών Παθολογικών Καταστάσεων, μίλησε για την διατροφή και την άθληση στην παιδική και εφηβική ηλικία.Τέλος ο Dr Παναγιώτης Παπαδήμας , Γυμναστής Ειδικής Αγωγής-Ιπποθεραπευτής, μίλησε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και πώς μπορεί να συμβάλει σε αυτό ο Γυμναστής Ειδικής Αγωγής. 
*Δείτε   ΕΔΩ την παρουσίαση-ομιλία του κυρίου Πετρόπουλου.
*Δείτε   ΕΔΩ την παρουσίαση-ομιλία του κυρίου Παπαδήμα.
*Δείτε   ΕΔΩ την παρουσίαση-ομιλία της κυρίας Τίγκα.







2 σχόλια: