Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΟ Μορφοβουνίου - Ατρόμητος 4-2

Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Junior(2001-02) πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα και η ομάδα του Ατρομήτου  αντιμετώπισε τον ΑΟ Μορφοβουνίου.Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο 5χ5 του Σταυρού με νικήτρια να αναδεικνύεται η ομάδα του ΑΟ Μορφοβουνίου με σκορ 4-2.

Αναβολή φιλικού

Δεν πραγματοποιήθηκαν τελικά τα προγραμματισμένα για σήμερα παιχνίδια μεταξύ των τμημάτων της Ακαδημίας του Ατρομήτου και τα Σαράγια από τα Τρίκαλα, λόγω αδυναμίας μετακίνησης της Τρικαλινής ομάδας.Πιθανότατα τα φιλικά θα πραγματοποιηθούν την άλλη εβδομάδα.
Παρόλα αυτά οι προπονήσεις όλων των τμημάτων πραγματοποιήθηκαν κανονικά και μάλιστα με πολύ μεγάλη συμμετοχή (βλ. φωτογραφίες παρακάτω).

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάλα για την Ακαδημία

Γεμάτο ποδόσφαιρο ήταν το Σαββατοκύριακο 24,25/03 για όλα! τα τμήματα της Ακαδημίας.


Το Σαββατο το πρωϊ και τα 4 τμήματα (Παιδικό,Προπαιδικό,Junior και Projunior) συμμετείχαν σε φιλικο παιχνίδι εκτός έδρας με τα αντίστοιχα τμήματα της Φαρκαδόνας.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Νεφέλη Καλλιθήρου - Ατρόμητος Παλαμά 2-4

Μετά απο μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία , οι παίκτες  του Προπαιδικού τμήματος της Ακαδημίας του Ατρομήτου κατάφεραν να επιβληθούν εκτός έδρας επι της Νεφέλης Καλλιθήρου με σκορ 2-4 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.


Σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου βρήκαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους , να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και παρα το γεγονός οτι βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ(1-0 και 2-1) πέτυχαν την ολική ανατροπή ,πετυχαίνοντας μάλιστα και πολύ όμορφα γκολ.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΟ ΦΥΛΛΟΥ 3-0

Έυκολο απόγευμα για τον Ατρόμητο σήμερα που επιβλήθηκε δίκαια με σκορ 3-0 επι του ΑΟ Φύλλου και παρέμεινε έτσι στην 1η θ'εση της βαθμολογίας.
Τα γκόλ για τους νικητές πέτυχαν οι : Ραμαντάνης 2 (14' και 76') και Φαλάγγας (35').
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ατρομήτου θα έχει ρεπό.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ - ΑΟ ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ

Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γήπεδα 5χ5 στον Παλαμά ανάμεσα στα Παιδικά και Junior τμήματα των δυο ομάδων.
Η καλοκαιρία βοήθησε ώστε να γίνουν δυο πολύ καλά παιχνίδια και οι μικροί αλλά και όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες να ευχαριστηθούν  το ποδόσφαιρο.
Όσον αφορά τα αποτελέσματα στον αγώνα μεταξύ των παιδικών τμημάτων επικράτησε η ομάδα του Πετροπόρου με σκόρ 9-6 , ενώ στο άλλο μάτς (που έγινε την ίδια ώρα) οι Juniors του Ατρομήτου επικράτησαν με σκορ 6-4.
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Πετρόπορου που ενώ πρόκειται για ένα μικρό χωριό , εντούτοις δίνουν μεγάλη σημασία στα τμήματα υποδομής και απασχολούν περίπου 25 παιδιά.Ευχαριστούμε που ήρθαν στον Παλαμά για το παιχνίδι και ελπίζουμε σύντομα να ανταποδώσουμε.

*Άυριο στις 11:00 αγωνίζεται το Προπαιδικό τμήμα της Ακαδημίας μας εκτός έδρας με αντίπαλο την Νεφέλη Καλλιθήρου στα παίσια της 10ης αγωνιστικής .

*Το ερχόμενο Σάββατο 24/03 ξεκινά και το πρωτάθλημα των Junior's (2001-02) και η Ακαδημία μας θα δώσει και εκεί το παρών.Πρώτο παιχνίδι με τον ΑΣ Σοφάδων στο γήπεδο 5χ5 στον Παλαμά στις 19:30.

Ακολουθούν φώτο απο τα σημερινά παιχνίδια:








Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ατρομήτος-Πετρόπορο

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας του Ατρομήτου Παλαμά και του Α.Ο. Πετροπόρου θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 17/03 στον Παλαμά.Συγκεκριμένα θα παίξουν τα τμήματα Παιδικό(1997-98) και Junior(2001-02) των δυο ομάδων. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα στις 18:00 και θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις τις Ακαδημίας του Ατρομήτου (παλιό γήπεδο).



Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΕ ΨΑΘΟΧΩΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-4

Την 25η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Β' ερασιτεχνικής είχαμε σήμερα και ο Ατρόμητος αναδείχθηκε νικητής στην έδρα της ΑΕ Ψαθοχώρας '77 με το ευρύ 0-4.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε ενα ακατάλληλο και επικίνδυνο για τραυματισμούς αγωνιστικό χώρο καθώς η συνεχής βροχόπτωση έκανε βούρκο το γήπεδο και δυσχέρανε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Παρ'ολα αυτά οι παίκτες του Ατρομήτου κατάφεραν να σκοράρουν 4 φορές(και μάλιστα ωραία γκολ) με τους Μαγαλιό Γ.(18') , Φαλάγγα Β.(23'), Νασιάκο Κ..(35') και Μουλάϊ Α. (64') .
Έτσι η ομάδα του Ατρομήτου 5 αγωνιστικές πριν το τέλος παραμένει στην 1η θέση με διαφορά 2 βαθμών απο τον δεύτερο Πρόδρομο που όμως έχει και ενα αγώνα λιγότερο.
Την επόμενη αγωνιστική η παλαμιώτικη ομάδα αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Φύλλου.


Η σύνθεση του Ατρομήτου στο σημερινό ματς:
Πατσιαλής Θωμάς , Λιάπης Παντελής , Διδάγγελος Μάνθος , Πέτρου Στράτος , Φαλάγγας Βαγγέλης , Παλιγιάννης Ευρυπίδης , Νασιάκος Κώστας , Μουλάϊ Ασίμ , Γιώτας Στέφανος, Ανυφαντάκος Βασίλης, Μαγαλιός Νεκτάριος, Μαγαλιός Γιώργος .

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΗΡ ΒΛΟΧΟΥ 2-0


Η 21η αγωνιστική , που είχε αναβληθεί , πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Ατρόμητο να αναδυκνυεται νικητής επι του Αστήρ Βλοχού με τα γκόλ των Φαλλάγα Β. με κεφαλιά στο 10' και Νασιάκου Κ. με πλασέ στο 18'.
'Ετσι μετά και αυτή την αγωνιστική η Παλαμιώτικη ομάδα παραμένει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β' Ερασιτεχνικής , ενω την επομενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Α.Ε. Ψαθοχώρας.
Η σύνθεση του Ατρομήτου στο σημερινό ματς:
Καραθανάσης Γιώργος ,Ραμαντάνης Παναγιώτης(46'Διδάγγελος Μάνθος) , Πέτρου Στράτος , Φαλάγγας Βαγγέλης , Ροκάς Φώτης(46' Παλιγιάννης Ευρυπίδης),Νασιάκος Κώστας , Μουλάϊ Ασίμ , Γιώτας Στέφανος, Ανυφαντάκος Βασίλης, Μαγαλιός Νεκτάριος(50' Ζητούνης Βαγγέλης) .
Φωτογραφίες απο το σημερινό ματς:
  







Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΥΨΕΛΗ 2-0

Με δυο γκόλ του Κώστα Νασιάκου (1 σε κάθε ημίχρονο) ο Ατρόμητος αναδείχθηκε νικητής στο ματς με τον Α.Ο. Κυψέλης για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β' Ερασιτεχνικής.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας  , με τους γηπεδούχους να έχουν τη σαφή υπεροχή και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάτι.
Την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 15:30 θα γίνει η 21η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω χιονοπτώσεων.Στην έδρα του αγωνίζεται ο Ατρόμητος Παλαμά με τον ουραγό Αστήρ Βλοχού.

Η σύνθεση του Ατρομήτου στο σημερινό αγώνα:
Πατσιαλής Θωμάς , Μαγαλιός Γιώργος , Λιάπης Παντελής , Ραμαντάνης Παναγιώτης  , Πέτρου Στράτος (60' Φαλάγγας Βαγγέλης) , Παλιγιάννης Ευρυπίδης , Διδάγγελος Μάνθος(77' Ροκάς Φώτης) , Διδάγγελος Βασίλης , Νασιάκος Κώστας , Μουλάϊ Ασίμ(70' Γιώτας Στέφανος), Ανυφαντάκος Βασίλης.  

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ-ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-2

Η 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου για το Προπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ  έγινε σήμερα.
Στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά η ομάδα του Ατρομήτου  αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε η μικροί να ευχαριστηθούν  το παιχνίδι  αλλα και τους γονείς να τους καμαρώσουν.
Το τελικό σκορ-το οποίο βέβαια την τελευταία σημασία έχει- ήταν  3-2 υπέρ των γηπεδούχων με τα γκολ να τα πετυχαίνουν : ο Γιώργος Πετρόπουλος (2) και ο Κων/νος Σιαμέτης.
Η νεοσύστατη ακαδημία της Αναγέννησης  έδειξε πολύ καλά στοιχεία ,με τους μικρούς της να καταφέρνουν ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0, να ισοφαρίσουν σε 2-2  και να δώσουν ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Για τον  Ατρόμητο αγωνίστηκαν σήμερα οι :
Κατσάρας Θ., Τσαρούχας Κ., Αντωνίου Μάνθος, Σιαμέτης Κ., Καρακώστας Θ., Σακελλαρίου Η., Πράπας Θ., Θεοχάρης Β., Λαϊνάς Β., Τζιβένης Γ., Πετρόπουλος Γ., Τσιανάβας Δ., Παπαντίνας Ε.,Κωσταρέλος Δημ.,Τρουβάς Δημ.,Καραμήτρος Θαν.,Γιολδάσης Αλέξ.
Ακολουθούν φώτο απο το σημερινό παιχνίδι:




















Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ατρόμητος - ΑΟΚ Πάμισσος 2-3

Ενα πολύ ενδιαφέρον και χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκόλ ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον  ΑΟΚ Πάμισσο ,είχαν χθες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά ,στα πλαίσια του ημιτελικού για το κύπελλο ερασιτεχνών Καρδίτσας.
Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ο πολύ δυνατός άνεμος που φυσούσε καθ όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι που τον είχαν υπέρ τους.Έτσι το 0-1 έγινε απο απ'ευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 8' (την έβαλε κυριολεκτικά ο αέρας μέσα!!) και το 0-2 στο 13'.
Μετά απο αυτό το άσχημο ξεκίνημα ο Ατρόμητος ισορροπησε το παιχνίδι για να λήξει το ημίχρονο με 0-2.
 Όλοι περίμεναν ότι στο δεύτερο μέρος θα συνεχιζόταν το ίδιο σκηνικό, οι παίκτες του Ατρομήτου όμως είχαν άλλη γνώμη...Άρχισαν να σφυροκοπούν τους αντιπάλους τους , έχασαν 2 κλασικές ευκαιρίες, για να φτάσουν στη μείωση του σκόρ στο 55' με τον Γιώργο Μαγαλιό.Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού όμως κι ενώ ο Ατρόμητος πίεζε , οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-3 μετά απο μια καλά οργανωμένη προσπάθεια.
Απο εκείνο το χρονικό σημείο και μετά το μάτς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη (Μαγαλιός,Διδάγγελος,Ραμαντάνης) για να καταφέρουν τελικά να μειώσουν σε 2-3 στο 87' με τον Παναγιώτη Ραμαντάνη χωρις όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο.
Το παιχνίδι παρακολούθησε πολυς κόσμος και απο τις δυο ομάδες παρα το γεγονος οτι την ίδια ώρα διεξαγόταν το παιχνίδι Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕ Μουζακίου.


Η σύνθεση του Ατρομήτου: Πατσιαλής Θωμάς , Μαγαλιός Γιώργος , Λιάπης Παντελής , Ραμαντάνης Παναγιώτης  , Πέτρου Στράτος , Παλιγιάννης Ευρυπίδης , Μαγαλιός Νεκτάριος(46' Διδάγγελος Μάνθος) , Τρουβάς Βαγγέλης , Διδάγγελος Βασίλης , Νασιάκος Κώστας , Μουλάϊ Ασίμ.