Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ JUNIOR'S

                                   
Στον ημιτελικό σταμάτησε η πορεία του τμήματος Junior της Ακαδημίας μας, καθώς σε ενα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθη την Τρίτη 29/05/2012 στο γήπεδο 5χ5 του Γιάννη Μάγγου (Champions Arena) ηττήθηκε δίκαια απο την ομάδα του Κρόνου με σκορ 5-2 με τους Νίκο Τσιανάβα και Άρη Παπαδημητρόπουλο να σημειώνουν τα 2 τέρματα.
Οι μικροί του Ατρομήτου δεν έφτασαν στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που μας έχουν συνηθίσει χάνοντας ετσι την ευκαιρία της συμμετοχής στο μεγάλο τελικό.
Η συνολική τους όμως παρουσία στο πρωτάθλημα (όπου κατέλαβαν την 1η θέση στον όμιλό τους) έδειξε ότι το ταλέντο τους περισσεύει και με την κατάλληλη προσπάθεια και δουλειά το μέλλον τους ανήκει.
Η ομάδα Junior (2001-2002) του Ατρομήτου που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό : 
  1. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
  2. ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  3. ΖΑΓΑΝΑΣ  ΟΔΥΣΣΕΑΣ
  4. ΚΑΤΗΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  5. ΚΑΤΣΑΡΑΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ
  6. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  7. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  8. ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  9. ΜΑΥΡΙΑΣ  ΝΙΚΟΣ
  10. ΜΑΥΡΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  11. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΗΣΑΡΡΙΩΝ
  12. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  ΒΑΛΑΝΤΗΣ
  13. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ
  14. ΤΑΜΠΑΚΗΣ  ΒΑΙΟΣ
  15. ΤΖΕΛΛΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  16. ΤΖΕΛΛΑΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  17. ΤΖΙΒΕΝΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  18. ΤΖΙΩΤΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  19. ΤΣΙΑΚΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
  20. ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  21. ΤΣΙΟΥΚΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  22. ΤΣΙΡΩΝΗΣ  ΘΩΜΑΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ JUNIOR S

Τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό θα διεκδικήσει το τμήμα Junior της Ακαδημίας του Ατρομήτου Παλαμά, παίζοντας στον ημιτελικό με αντίπαλο την ομάδα του Κρόνου.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη 29/05/2012 στις 19:00 στα γήπεδα 5χ5 Champions Arena (Μάγγου) που βρίσκονται στο 3ο χλμ Καρδίτσας-Αθηνών.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Νέα μέλη στο Δ.Σ. του Ατρομήτου

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν χθες 21 Μαΐου 2012 οι συμπληρωματικές διεργασίες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του ιστορικού σωματείου του Ατρομήτου Παλαμά.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γεώργιος Πάσχος
Αντιπρόεδρος: Νίκος Σακελλαρίου
Γενικός Αρχηγός: Αποστόλης Τσερέπης
Ταμίες: Γιάννης Σουλέας – Βασίλης Τσουκανέρης
Γραμματέας: Αντώνης Κωνσταντέλλος
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Γιάννης Μαντές- Νίκος Λιαπής
Έφορος Υλικού: Χρήστος Καραγιώτας
Μέλη: Θωμάς Τσαγγαλάς, Θάνος Τσίρας

Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά τα αποχωρήσαντα μέλη κ.κ. Χρήστο Ντίκα, Βασίλη Ντίνα και Χρήστο Νασιούλη για την προσφορά τους στην ομάδα και θέλει να διαβεβαιώσει τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας ότι όλα τα μέλη της νέας Διοίκησης θα εργασθούν με πνεύμα συνεργασίας και ομοψυχίας, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών και του  νέου προπονητή, Φώτη Στάμου για διάκριση στο νέο πρωτάθλημα, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη και αξιοποίηση των ποδοσφαιρικών ταλέντων της περιοχής.

Τα νέα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά προχώρησαν (με την σύμφωνη γνώμη βεβαίως του Διευθυντή Κου Παπαντίνα Απόστολου και του δασκάλου Κου Παπαντώνη Αθανάσιου) σε μια πολυ αξιόλογη κίνηση: στην έκδοση μαθητικής εφημερίδας, με σκοπό να επικοινωνήσουν με άλλους συμμαθητές τους, να εκφράσουν  τις απόψεις τους, να εκθέσουν τα προβλήματά τους και να βρουν λύσεις για ότι τους απασχολεί!
Μέσα από το blog μας θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά και τους δασκάλους τους γι αυτή την πρωτοβουλία που ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση από ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που θα  τους υποστηρίξουν καθώς πρέπει να τονίσουμε οτι τα έσοδα από την εφημερίδα  θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. 
Στα παρακάτω link θα δείτε τα δυο τεύχη της εφημερίδας....Πιστέψτε με αξίζουν το χρόνο σας......

Α' ΤΕΥΧΟΣ                                  

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο Διγενής Νεοχωρίου κατέκτησε το κύπελλο στο 1ο Τουρνουά Κ. Θεοδώρου


Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Διγενής Νεοχωρίου στο 1ο Τουρνουά Κ. Θεοδώρου που διεξήχθη χθές (16/5/2012) στo Δημοτικό Στάδιο Φαρκαδόνας Κ. Θεοδώρου – Απ. Οικονομούλας στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι ομάδες της Δήμητρας/Απόλλων, ο Ατρόμητος Παλαμά και φυσικά η διοργανώτρια ομάδα Α.Ε. Φαρκαδόνας.



Ο Διγενής άφησε την Α.Ε.Φ. δεύτερη αφού κέρδισε τον τελικό 4-3 στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια του τελικού να  βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες με 1-1. Στον μικρό τελικό η Δήμητρα/Απόλλων κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο Παλαμά και τον άφησε στην τελευταία θέση του τουρνουά.




Τρίτη 15 Μαΐου 2012

1ο Τουρνουά Κων/νος Θεοδώρου στην Φαρκαδόνα

Η Διοίκηση της Α.Ε. Φαρκαδόνας διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Κων/νος Θεοδώρου  -το οποίο ευελπιστεί να γίνει θεσμός- αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή (που πέρασε και από τον Ατρόμητο Παλαμά) στο Δημοτικό Στάδιο Φαρκαδόνας Κ. Θεοδώρου – Απ. Οικονομούλας.
Στο τουρνουά θα συμμετάσχει και η ομάδα του Ατρομητου Παλαμά. 
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ JUNIORS

Με νίκη 3-2 και με εξαιρετική εμφάνιση επί του Α.Σ. Κρόνου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις στην φάση των ομίλων το τμήμα Junior της Ακαδημίας του Ατρομήτου.Με τη νίκη αυτή οι μικροί του Ατρομήτου έφτασαν τους 15 βαθμούς...

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τον Στράτο Πέτρου - εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας (με μέγιστη συμμετοχή στην φετινή άνοδο) και υπεύθυνο-προπονητή των τμημάτων υποδομής - καθώς το απόγευμα στις 19:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρούμ Παλαμά βαφτίζει το τρίτο παιδάκι του (υιός!) μετά την 9άχρονη Μαρία και τον 6άχρονο Θανασάκη.
Μέσα και απο το blog μας να ευχηθούμε στους γονείς Στράτο και Βαϊτσα , να τους ζήσει και να ειναι γερός και καλότυχος. 

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-3 (JUNIOR)

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Junior της ΕΠΣΚ  άνοιξε σήμερα με το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο 5χ5 στον Παλαμά ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Νικητής αναδείχθηκε η γηπεδούχος ομάδα με σκόρ 4-3 , με τους μικρούς ποδοσφαιριστές...