Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Ο δεύτερος χρόνος λειτουργίας της Ακαδημίας μας έκλεισε χθες Τρίτη 19/06/2012 με την τελευταία προπόνηση για όλα τα τμήματα, με το σύνολο των παιδιών να δίνει το παρών. Το ευχάριστο βέβαια είναι οτι και αρκετοί γονείς παραβρέθηκαν στο γήπεδο 5χ5 και παρακολούθησαν τις προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων.
Η δεύτερη χρονιά λειτουργίας  κλείνει με επιτυχία για την Ακαδημία που αριθμεί 90 παιδιά ηλικίας από 6 εως 14 ετών, αποδεικνύοντας έτσι ότι τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ατρομήτου αποκτούν γερές βάσεις,γεγονός που αποτελεί καταρχήν μεγάλο πλεονέκτημα για την μεγάλη ομάδα που θα μπορεί σε μερικά χρόνια να βασίζεται σε δικά της παιδιά και τεράστια ηθική επιβράβευση των ανθρώπων που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν την Ακαδημία.
Φέτος η Ακαδημία μας συμμετείχε με δυο τμήματα (Προπαιδικό και Junior) στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ, καταλαμβάνοντας την 3η και την 1η θέση αντίστοιχα στους ομίλους τους. Το τμήμα Junior μάλιστα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του πρωταθλήματος.
Τα μικρότερα τμήματα (Projunior & Minijunior) συμμετείχαν σε φιλικά και τουρνουά με άλλες Ακαδημίες του νομού.

Κλείνοντας, η Διοίκηση και οι υπεύθυνοι προπονητές Στράτος Πέτρου και Βαγγέλης Τρουβάς  θα θέλαμε και μέσα από το blog να ευχαριστήσουμε τους γονείς που   εμπιστεύθηκαν για δεύτερη χρονιά την Ακαδημία φέρνοντας τα παιδιά τους να διδαχθούν σωστό ποδόσφαιρο , ελπίζοντας να φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.
Επίσης ευχαριστούμε τους: Ανθή Δεμετζόγλου(καφέ NEMESIS) για την προσφορά μιας πλήρους στολής αγώνων,  Νικόλαο Γαγάτση (Γεωπονικά προϊόντα) για την προσφορά 20 σετ προπόνησης και Αθανάσιο Θάνο (Εκκλησιαστικά Ξυλόγλυπτα) για τις 5 ποδοσφαιρικές μπάλες
Το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα γίνουν οι εγγραφές για τη νέα σεζόν.
Ευχόμαστε στους αθλητές της Ακαδημίας και τους γονείς τους καλό καλοκαίρι.   

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τελευταία συμμετοχή της Ακαδημίας σε τουρνουά για φέτος

Γεμάτη ποδόσφαιρο ήταν η χθεσινή μέρα για την Ακαδημία μας η οποία συμμετείχε στο τελευταίο της τουρνουά για φέτος καθώς την άλλη εβδομάδα ολοκληρώνονται οι προπονήσεις.Το απόγευμα η αποστολή αναχώρησε για την Καρδίτσα με όλα τα τμήματά της (Παιδικό,Προπαιδικό,Junior,Projunior και Minijunior) με τα λεωφορεία του Δήμου.
Στους αγώνες που ξεκίνησαν στις 19:00 το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν στις 20:30 (στα γήπεδα 5χ5 του κ. Μπουντόλου) συμμετείχαν επίσης τμήματα των Ακαδημιών του Πλαστήρα και του Αστέρα.Τα αποτελέσματα (που έχουν βεβαίως την ελάσσονα σημασία) ήταν νίκες για τα τμήματα Junior και Projunior και ήττες για τα τμήματα Προπαιδικό και Minijunior. 
Τα παιχνίδια παρακολούθησαν πολλοί Παλαμιώτες γονείς (που ακολούθησαν την αποστολή με τα ΙΧ τους) , μέλη του Δ.Σ. του Ατρομήτου καθώς και πλήθος κόσμου απο τις άλλες ομάδες. 
Το τελευταίο ραντεβού των τμημάτων της Ακαδημίας είναι για την προσεχή Τρίτη 19/06/2012 που θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και θα ανανεωθεί το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο .
Με το τέλος των αγωνιστικών εκδηλώσεων και μετακινήσεων των τμημάτων της Ακαδημίας θα θέλαμε μέσα από blog να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Κώστα Πατσιαλή για την διάθεση των λεωφορείων του Δήμου και κυρίως τους οδηγούς Δημήτρη Πετρόπουλο ,  Βάιο Μαργαριτόπουλο , Θανάση Νταβαντζίκο και Γιάννη Καλόγηρο που ανταποκρίνονταν πάντα στο κάλεσμά μας και μετέφεραν με ασφάλεια τους μικρούς ποδοσφαιριστές.
Ακολουθούν φώτο και βίντεο απο τη χθεσινή μέρα :
Αναχώρηση της αποστολής για το τουρνουά από τις εγκαταστάσεις
της Ακαδημίας  με τα 2!! λεωφορεία του Δήμου 
Άφιξη στις εγκαταστάσεις  του Μπουντόλου στην Καρδίτσα
Φώτο μετά τα μάτς με την ευχαρίστηση να είναι φανερή στα πρόσωπα
των παιδιών της Ακαδημίας , από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο 

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η ΕΠΣ Καρδίτσας κοντά στους πρωταθλητές του "1ου Διασυλλογικού τουρνουά 5Χ5"

Σε μια πολύ καλή κίνηση, που δείχνει τη φιλοσοφία που τη διέπει, προχώρησε η Ε.Π.Σ.Καρδίτσας την περασμένη Τρίτη 05/06/2012.Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαμά  ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Μανώλης Παλάσκας, ο Πρόεδρος της Ε.Δ / Καρδίτσας κ. Άρης Τσίρας (που κατάγεται απο τον Παλαμά) και η η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Καρδιτσομάγουλας με σκοπό να συγχαρούν τους μικρούς πρωταθλητές για τη επιτυχία τους στο 1ο Διασχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5
Στους μικρούς μαθητές-αθλητές μοιράστηκαν εκ μέρους της Ε.Π.Σ. και της Ε.Δ. αναμνηστικά  μπλουζάκια  επιβραβεύοντας την συμμετοχή και την προσπάθεια τους.
Η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου που διοργάνωσε το Τουρνουά δήλωσε: «Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια, αποδείξατε με τη συμμετοχή σας ότι ξέρετε να αγωνίζεστε και να σέβεστε τους κανόνες του παιχνιδιού και τους αντιπάλους σας. Αποδείξατε με τις πράξεις σας ότι ο αθλητισμός είναι ποιότητα ζωής! Καλή Πρόοδο σε όλους σας!»
Στην συνέχεια τον λόγω πήρε ο Πρόεδρος της Ε .Δ / Ε.Π.Σ.Κ κ ΤΣΙΡΑΣ ΑΡΗΣ οποίος δήλωσε :
 <<Κ. Διευθυντά , δάσκαλοι και δασκάλες  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι  εδώ μαζί σας σήμερα γιατί στο σχολείο αυτό φοίτησα και εγώ πριν αρκετά χρόνια. Θέλω να σας συγχαρώ για την επιτυχία κατάληψης της 1ης θέσης στο 1ο Διασχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 και να σας ευχηθώ ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον. Θέλω ιδιαίτερα να συγχαρώ τους μικρούς ποδοσφαιριστές, τον Διευθυντή του σχολείου κ. ΠΑΠΑΝΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, την γυμνάστρια σας, την διευθύντρια του δημοτικού σχολείου ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ κα ΠΑΛΑΠΕΛΑ για την άψογη διοργάνωση  του Τουρνουά και τέλος τους Προπονητές σας στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ γιατί από ότι γνωρίζω πολλοί από εσάς προέρχονται από την συγκεκριμένη ΑΚΑΔΗΜΙΑ. Και πάλι συγχαρητήρια, καλή πρόοδο και καλό καλοκαίρι.>>

ΠΗΓΗ : karditsalive.net