Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλη Πρόκριση στους "8"

Παλικαρίσια και δίκαιη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Ατρομήτου, αποκλείοντας σε αγώνα νοκ άουτ για την φάση των 16 του κυπέλλου της ΕΠΣΚ , τον Εθνικό Καρδίτσας  στην έδρα του με σκορ 0-1.
Το γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Κουκούδας με ωραίο σούτ στην κίνηση μετά απο σέντρα ακριβείας του Ασίμ Μουλάϊ.
Έτσι η ομάδα μας πέρασε πανυγηρικά στους 8 του κυπέλλου....

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0)

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Ατρόμητος στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα του με αντίπαλο τον Ηρακλή Σοφάδων για την 8η αγωνιστική της Α' κατηγορίας.
Για ενα ακόμη παιχνίδι οι παίκτες του Ατρομήτου δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ καμία απο τις αρκετές κραυγαλέες ευκαιρίες που δημιούργησαν....

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε (1-3)

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί ο Ατρόμητος καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα σήμερα από τον πρωτοπόρο Πάμισσο Καλογριανών με σκορ 1-3 για την 7η αγωνιστική της Α' κατηγορίας.



Το τελικό αποτέλεσμα σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα,καθώς η ομάδα του Παλαμά ήταν αυτή που πίεζε τον αντίπαλό της και έχανε τις ευκαιρίες αλλά στο ποδόσφαιρο τα λάθη πληρώνονται και ο Ατρόμητος πλήρωσε πολύ ακριβά τα τρία τραγικά αμυντικά λάθη που έγιναν....

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2)

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος με σκορ 0-2 μέσα στην έδρα της Δόξας Μητρόπολης στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας.
Οι Παλαμιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι  πιέζοντας από την αρχή τους αντιπάλους τους.Αποτέλεσμα της πίεσης αυτής ήταν να επιτευχθούν τα δυο γκολ που έκριναν και το παιχνίδι.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 2-0



Μια σημαντική εντός έδρας νίκη, απο πολλές απόψεις, πέτυχε σήμερα ο Ατρόμητος με σκορ 2-0 απέναντι στην δυνατή ομάδα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας.

Η παλαμιώτικη ομάδα που έπαιξε για μια ακόμη αγωνιστική με αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και τιμωριών, έδειξε ενα ομολογουμένως καλό αγωνιστικό πρόσωπο,αγωνίστηκε με πάθος για την νίκη  και ανάγκασε την φιλοξενούμενη ομάδα να περιορισθεί σε ρόλο κομπάρσου στο ματς..........

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΤΑΥΡΩΠΟΣ (ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ) : 4-3 (Προπαιδικό) & 2-1 (Παιδικό)

Φιλικών συνέχεια σήμερα το πρωι στο δημοτικό στάδιο Παλαμά για τα δυο μεγαλύτερα τμήματα της Ακαδημίας μας (Παιδικό και Προπαιδικό) με αντίπαλο τα αντίστοιχα τμήματα του Ταυρωπού Καρδίτσας ενόψη της έναρξης των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.......