Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ισόπαλο χωρίς γκολ το φιλικό ανάμεσα στον Α.Ο. Σελλάνων και τον Ατρόμητο

Σ΄ ένα φιλικό αγώνα που ξεκίνησε με σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες αλλά τελείωσε ομαλά, Σέλλανα και Ατρόμητος έμειναν στο μηδέν.
Οι παίκτες των δύο ομάδων σφιγμένοι από την προετοιμασία, γενικά δεν απέδωσαν ποδόσφαιρο αξιώσεων αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία, στοιχεία που προμηνύουν ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ. Με αρκετές απουσίες και από τις δύο ομάδες έγινε ο αγώνας μιας και από τα Σέλλανα έλειπαν οι Σακκάς, Μπαλτάς, Παπανικολάου Ε., Κωστάμης και Κουμουρίας και από τον Ατρόμητο οι Κακαϊτσας, Κυριάκης, Πολύζος, Ντίκας και Τσιτώνας.
 Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Προαστίου στεκόταν πιο καλά στο γήπεδο ενώ το δεύτερο ήταν καθαρά υπόθεση του Ατρομήτου, μιας και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μία βδομάδα παραπάνω προετοιμασίας. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν πιο χαλαρές και ο Ατρόμητος έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, αλλά και ο Α.Ο. Σελλάνων αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε ν΄ ανοίξει το σκορ.

 Ο Α.Ο. Σελλάνων ξεκίνησε με: Καμινιώτη, Κλιάφα, Τσίντσα, Παπαευαγγέλου, Παπαδόπουλο, Αρχοντή, Τσιακάρα, Τσίλια, Μιχάλη, Ακρίβο και Αντιούχο.
Έπαιξαν και οι Καρράς, Μπεκιάρης, Σαβίδης, Κλιάφας Α., Καμινιώτης Γ., Κουκουρίκος, Κοντός, Λέμπας, Παπανικολάου Ν.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με: Παππά, Ανυφαντάκο, Μουλάι, Λιάππη, Φαλάγγα, Παλυγιάννη, Κυριακόπουλο, Τέγα Χ, Γκόβαρη, Μετούσι και Γάτσο.
Έπαιξαν και οι, Πατσιαλής, Κοντογιάννης, Ροκκάς, Μαγαλιός, Κόκκινος Π., Διδάγγελος, Μπλουγουράς, Παπανικολάου Κ, Δασκαλόπουλος, Πράπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου