Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος(3-0 την Δόξα Μητρόπολης)


Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Ατρόμητος κέρδισε μετά από καλή εμφάνιση με 3-0 την Δόξα Μητρόπολης στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας.
Από την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.Αυτό όμως μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν κατά πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. 

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Βραβεύθηκε ο Ατρόμητος στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Καρδίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18/01/2013 στο κέντρο "ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ" η ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Καρδίτσας. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Σάκης Τσιώλης που τιμήθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.
Πλήθος παραγόντων, ποδοσφαιριστών και ανθρώπων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κατέκλυσε την αίθουσα σε μια εκδήλωση που φέτος μπορεί να ήταν πολύ πιο λιτή από άλλες χρονιές αλλά παραμένει η γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καρδίτσας.

Φιλικό με Αναγέννηση για Προπαιδικό και Junior τμήμα της Ακαδημίας

Μετά την κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο το απόγευμα, οι μικροί της Ακαδημίας επέστρεψαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς χθες Κυριακή 20/01/2013 καθώς,εκτός από το Παιδικό τμήμα που ξεκουράστηκε, Προπαιδικό και Junior αγωνίστηκαν το πρωί σε φιλικό παιχνίδι με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας της Αναγέννησης Καρδίτσας ενώ το Projunior τμήμα έκανε κανονικά προπόνηση το απόγευμα.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το Σάββατο 19/01/2013 η Ακαδημία του Ατρομήτου στο ταβερνείο ¨ΗΡΩΪΚΟΝ¨ στην πλατεία Ηρώων στον Παλαμά.
Σε μια λιτή αλλά γεμάτη ενθουσιασμό εκδήλωση οι μικροί του Ατρομήτου ,που γέμισαν το μαγαζί, απόλαυσαν το πιάτο τους συνοδεία αναψυκτικού, παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ με έξαλλους πανηγυρισμούς στα γκολ αλλά και με κριτική με τη δική τους ματιά και γενικά φάνηκε να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Απότομη προσγείωση (Μακρυχωρι - Ατρόμητος 3-2)


Παιχνίδι για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μακρυχωρι ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και στον Ατρόμητο Παλαμα. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η ομάδα του Ατρομητου φαινόταν ότι είχε "μείνει" στα αποδυτήρια .Ο Απολλων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας ευκαιρίες και κατόρθωσε να προηγηθεί στο 11ο λεπτό με γκολ του Χαρβαλιά.
Η ομάδα του Μακρυχωριου συνέχιζε να πιέζει τον Ατρόμητο, ο οποίος έδειχνε υπνωτισμένος, καταφέρνοντας να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 30ο λεπτό με γκολ πάλι του Χαρβαλιά μετά από σύγχυση στην περιοχή του Ατρόμητου.
Εν συνέχεια ο προπονητής του Ατρόμητου Φώτης Στάμος σε μια κίνηση που θύμισε Αγγελο Αναστασιαδη ,πραγματοποίησε και τις τρεις αλλαγές στο διάστημα από 32' έως το 38' ελπίζοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Φιλικό παιχνίδι με Π.Σ. Εθνικό Καρδίτσας για Παιδικό και Προπαιδικό της Ακαδημίας του Ατρομήτου

 Φιλικό παιχνίδι έπαιξαν σήμερα το πρωί (Κυριακή 13/01/2013) τα δυο μεγαλύτερα τμήματα της Ακαδημίας του Ατρομήτου Παλαμά με αντίπαλο τον Π.Σ. Εθνικό Καρδίτσας , καθώς τα παιδικά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί μέχρι τέλη Ιανουαρίου με απόφαση της ΕΠΣΚ.
Και τα δυο παιχνίδια διεξήχθησαν στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης καθώς τα δυο γήπεδα στον Παλαμά -αυτό του Ατρομήτου και το Δημοτικό που αγωνίζεται η Παλαμαϊκή- ήταν πολύ επιβαρυμένα  λόγω της βροχόπτωσης και των συνεχών αγώνων και προπονήσεων που γίνονται σε αυτά.
Ο πολύ καλός καιρός βοήθησε ώστε τα παιδιά να ευχαριστηθούν το παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν και πολλοί γονείς.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αλκυονίδες ημέρες για τον Ατρόμητο Παλαμά (3-0 τον Διγενή Αρτεσιανού)


Μέσα σ'ενα ηλιόλουστο χειμωνιάτικο μεσημέρι ο Ατρόμητος με τη φόρα που είχε απο το ματς της Τρίτης και τη νίκη του επι του Αετού Αγ. Θεοδώρου με 4-0 νίκησε σήμερα, φτάνοντας σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, και τον Διγενή Αρτεσιανού με το επιβλητικό 3-0.
Η καλή μέρα φάνηκε νωρίς για τον Ατρόμητο ο οποίος μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Βασίλη Κακαϊτσα.Παρά το γεγονός οτι αντιμετώπιζε μια απο τις πιο καλές ομάδες (το δείχνει άλλωστε και η βαθμολογική της θέση) με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, οι παίκτες του Φώτη Στάμου δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους καθώς είχαν την καθολική υπεροχή στο μάτς,δεν απειλήθηκαν σοβαρά σε κανένα σημείο,έβαλαν τρία γκολ και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν και άλλο το σκορ.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Άνετη νίκη (Ατρόμητος-Αετός Αγ.Θεοδωρων 4-0)


Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Ατρόμητος στον εύκολο όπως αποδείχθηκε αγώνα, με τον Αετό Αγίων Θεοδώρων, στο γήπεδο του Παλαμά, σήμερα το απόγευμα. 
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα επιθετικό μονόλογο για την ομάδα του Ατρομήτου, με συνεχείς φάσεις μπρος στην εστία του Τσέλιου, τερματοφύλακα του Αετού.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Με το αριστερό μπήκε στο 2013 ο Ατρόμητος (0-0 με την ουραγό Α.Ε. Μουζακίου)


Δεν έκανε νικηφόρο ποδαρικό στο 2013 ο Ατρόμητος Παλαμά,καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την ουραγό της βαθμολογίας Α.Ε. Μουζακίου για την 18η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας.

Η ομάδα του Ατρομήτου ήταν καλύτερη στο 1ο μέρος και δημιούργησε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες (με τον Κακαϊτσα τρείς φορές μπροστά απο την εστία και τον νεοαποκτηθέντα Τσιτώνα) χωρίς όμως να καταφέρει να προηγηθεί.