Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Με τον Φώτη Στάμο και τη νέα σεζόν στο τιμόνι του ο Ατρόμητος.

Όταν μια συνεργασία -εκ του αποτελέσματος - είναι πετυχημένη, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχιστεί.Έτσι λοιπόν το Δ.Σ. της ομάδας του Ατρομήτου Παλαμά αμέσως μετά την κατανομή των αξιωμάτων την Τετάρτη το βράδυ,έκανε την πρώτη του -αναμενόμενη- κίνηση.
Ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες την συνεργασία για ένα ακόμη χρόνο με τον προπονητή Φώτη Στάμο,δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πέρυσι,έχοντας μάλιστα και χρόνο να οργανώσει την ομάδα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ατρομήτου

atr-omada

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ατρομήτου, μετά απο συμπληρωματικές  εκλογές που έγιναν απόψε, καθώς αποχώρησε  ο Θάνος Τσίρας και μπήκαν τρία νέα μέλη.Για πρώτη φορά σε Δ.Σ. του Ατρομήτου Παλαμά θα υπάρχει γυναικεία παρουσία και αυτή θα είναι η Ελένη Παπαδοπούλου.
Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Ατρομήτου  : 

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Νίκος Σακελλαρίου
 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ -Γιώργος Πάσχος 
 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ -Ελένη Παπαδοπούλου 
ΤΑΜΙΑΣ -Νίκος Λιάπης 
Β' ΤΑΜΙΑΣ -Βασίλης Ντίνας 
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ  -Γιάννης Μαντές 
Β' ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ -Βασίλης Τσιουκανέρης 
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ -Χρήστος Καραγιώτας 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ -Γιώργος Πάσχος & Κώστας Πολύζος 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ - Βαγγέλης Νάτσινας

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πραγματοποίηθηκε η Γενική Συνέλευση του Ατρομήτου.

Τι και αν η ιστορία της ομάδας είναι τεράστια. Τι και αν η φετινή της πορεία ομολογουμένως πολύ καλή και ίσως πέρα από τις προβλέψεις. Τι και αν η ακαδημία μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε πάνω από εκατό παιδιά....
 Όλα αυτά, δεν ήταν ικανά για να συγκινήσουν τον φίλαθλο κόσμο του Παλαμά, να παραβρεθεί στην γενική συνέλευση του Ατρομήτου, που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαμά, μετά από το κάλεσμα της απερχόμενης διοίκησης.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Βραβεύθηκε ο Ατρόμητος απο το PalamaSport για την καλύτερη άμυνα της Α' κατηγορίας


P5131089
P5131088
Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Κέντρο Πολιτισμού, του Δήμου Παλαμά έγινε από το palamasport, η βράβευση των ομάδων και των αθλητών που διακρίθηκαν στο Δήμο Παλαμά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Γενική συνέλευση Ατρομήτου



Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 19/05/2013 και ώρα 20:30 ο Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαμά ΄΄Παναγιώτης Παλαμάς΄΄ με θέματα:

α) Οικονομικός απολογισμός
β) Δοικητικός απολογισμός
γ) Εκλογές