Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ψυχοβγαλτική επιστροφή στις νίκες για Ατρόμητο.


Έστω και αν αγχώθηκε, έστω και αν στο τέλος το ματς έγινε ακατάλληλο για καρδιακούς, έστω και αν στις καθυστερήσεις
χρειάστηκε την τύχη και την αυτοθυσία μερικών παικτών....

ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα (0-1) από την πολύ δυνατή Α.Ε.Πασχαλίτσας και διατήρησε την διαφορά του από τους διώκτες του, μετά και τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής.
Με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους παρουσιάστηκαν για μια ακόμη αγωνιστική οι πράσινοι καθώς είχαν κάποια χρονικά διαστήματα με πολύ κάλο ρυθμό στο παιχνίδι τους -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- και έβγαλαν ορισμένες πολύ καλές ενέργειες δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ.
Υπήρχαν όμως και αντίστοιχα -μεγαλύτερα- διαστήματα που οι γηπεδούχοι, που ήταν σχεδόν όλοι τους πολύ αθλητικοί και δυνατά κορμιά, επέβαλαν το ρυθμό τους και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον Ατρόμητο.Ειδικά στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού που οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν 5! συνεχόμενα κόρνερ, κέρδισαν όλες τις μονομαχίες ψηλά και είναι ευτύχημα που δεν έγινε η ισοφάριση.
Όπως και να έχει πάντως οι πρωτοπόροι κρατάνε το τρίποντο που επιτεύχθηκε μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε φουλ φόρμα το τελευταίο διάστημα και σίγουρα αποτελεί απειλή για κάθε ομάδα.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 22' ο Έρβιστ Μετούσι με ψύχραιμο πλασέ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική κάθετη μπαλιά-τρύπα του Σπύρου Γκόβαρη.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Παλαμά αγωνίζεται στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Αστέρα Καρδίτσας. 


Η σύνθεση του Ατρομήτου : Παππάς, Ντίκας (64΄ Μαγαλιός), Γάτσιος (53' Κυριακόπουλος), Μουλάϊ, Λιάπης, Φαλάγγας,Παληγιάννης, Κυριάκης , Μετούσι, Γκόβαρης, Κακαϊτσας(72' Μακρής).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου