Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Λύθηκε κοινή συναινέση η συνεργασία του Ατρομήτου με τον Ιωάννη Ματζίκο!

Παρελθόν από τον Ατρόμητο Παλαμά αποτελεί ο Ιωάννης Ματζίκος. Ο πρώην (πλέον) τεχνικός του Ατρομήτου είχε συνάντηση με την διοίκηση των «πράσινων», στην οποία μετά απο συζήτηση ,στην οποία αναλύθηκαν διεξοδικά τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, αποφασίστηκε η απο κοινού λύση της συνεργασίας καθώς αυτό κρίθηκε ότι είναι το πιο συμφέρον για το μέλλον της ομάδας.
Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ατρομήτου :
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ατρομήτου Παλαμά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέση, με τον προπονητή της ομάδας μας Ιωάννη Ματζίκο.
Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Ιωάννη Ματζίκο για την συνεργασία και τη προσφορά του στην ομάδα (έστω για αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα) και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια. "


Η ανακοίνωση του Ιωάννη Ματζίκου : 
"Θα ήθελα μέσα απο την καρδιά μου, να ευχηθώ καλό πρωτάθλημα στην ομάδα του Ατρομήτου και να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα του Ατρομήτου μιας και είμαι πλέον μέλος αυτής της κοινωνίας."

                                                                                Με τιμή
                                                                      Ιωάννης Ματζίκος


...Όπως είναι φυσικό η ομάδα του Ατρομήτου είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή (ο οποίος πιθανότατα θα ανακοινωθεί σύντομα καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου