Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Έμεινε στο 0-0 με τα Σέλλανα ο Ατρόμητος στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν

Γεμάτο κόσμο ήταν χθες το γήπεδο του Παλαμά τόσο από φιλάθλους των δυο ομάδων, όσο και από πολλούς ποδοσφαιρόφιλους (αρκετοί μάλιστα ήρθαν και από τη Λάρισα για να παρακολουθήσουν τους δύο επίδοξους πρωταθλητές).
Το παιχνίδι αγωνιστικά ήταν πανομοιότυπο με της προηγούμενης Πέμπτης στο Προάστιο...Και οι δύο αντίπαλοι έπαιζαν "μαζεμένα" στα πρώτα λεπτά αλλά και γενικότερα έγινε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πιο ομάδα και ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους (που σ' αυτή τη σειρά των αγώνων παρουσιάζονται κατώτεροι των περιστάσεων) και θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα στις ευκαιρίες που δημιούργησαν (είχαν και δοκάρι στο 20' σε σουτ του Αναγνωστόπουλου).Εκεί όμως που η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Α.Ο. Σελλάνων ήταν με την απερίσκεπτη αποβολή του Ασίμ Μουλάϊ στο 35' (με δεύτερη κίτρινη).

Για 55' οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και να φύγουν νικητές από τον Παλαμά.Είχαν βέβαια την πρωτοβουλία των κινήσεων και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα (ειδικά στην τελευταία φάση) θα το κατάφερναν. Από την άλλη ο Ατρόμητος για ακόμη φορά αγωνιζόμενος με παίκτη λιγότερο έδειχνε κατά γενική ομολογία να πατά καλύτερα στο γήπεδο από ότι με έντεκα!!Δημιούργησε μάλιστα και δύο εξαιρετικές φάσεις για γκολ που δεν βρήκαν στόχο.

Η ισοπαλία αυτή αφήνει πλέον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με τον πρωταθλητή (με την Παλαμιώτικη ομάδα να έχει χάσει όμως το πάνω χέρι) και πολλά θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 27/04).



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :
Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : ΠΑΠΠΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΜΟΥΛΑΪ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ , ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ, ΚΑΚΑΙΤΣΑΣ.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ :ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ, ΜΠΑΛΤΑΣ, ΣΙΩΜΟΣ, ΤΖΗΛΟΣ, ΚΛΙΑΦΑΣ, ΤΣΙΑΚΑΡΑΣ(80' ΚΩΣΤΑΜΗΣ), ΚΟΥΜΟΥΡΙΑ, ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ(70' ΣΑΚΚΑΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ, ΤΣΙΛΙΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ(85' ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ).












Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία : 
  Ατρόμητος Παλαμά - Α.Ο. Σελλάνων          0-0
Απόλλων Μακρυχωρίου - Α.Ο. Μυρίνης         1-3

ΟμάδαΑγώνεςΓκολΒαθμοί
Α.Ο. Σελλάνων43 - 110
Α.Ο. Μυρίνης48 - 310
 Ατρόμητος46 - 58
Απόλλων Μακρυχωρίου 42 - 101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου