Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Με νίκες συνέχισαν σήμερα (14/05/2014) τα τμήματα Junior της Ακαδημίας του Ατρομήτου.

Με καθαρές νίκες ολοκλήρωσαν την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Junior και τα δύο τμήματα της Ακαδημίας του Ατρομήτου Παλαμά κερδίζοντας Ματαράγκα και Κρόνο Καρδίτσας 4-1 & 5-1 αντίστοιχα.
Πανδαισία ποδοσφαίρου είχαμε σήμερα στο γήπεδο 5χ5 του Παλαμά όπου αγωνίστηκαν τα τμήματα Junior της Ακαδημίας του Ατρομήτου σε αγώνες που ξεκίνησαν στις 18:00 και ολοκληρώθηκαν στις 20:15 και τους παρακολούθησε αρκετός κόσμος παρά τον δυνατό αέρα.


Το χορό άνοιξε ο Ατρόμητος 1 που υποδέχθηκε την ομάδα της Ματαράγκας (η οποία εξέπληξε ευχάριστα με τα πολλά παιδιά που είχε) στις 18:00.Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια η τύχη δεν ήταν με το μέρος των μικρών του Παλαμά καθώς είχαν μια ήττα και μία ισοπαλία.Σήμερα όμως έκαναν την πρώτη τους νίκη με σκορ 4-1 την οποία χάρηκαν με την ψυχή τους! Τα γκολ πέτυχαν οι Παύλος Μιχόπουλος, Πέτρος Μάρκαρης, Παύλος Δασκαλόπουλος και Νεκτάριος Τσιτώνας.

Στον δεύτερο αγώνα που άρχισε στις 19:15 ο Ατρόμητος 2 έπαιξε με τον Κρόνο 2 τον οποίο κέρδισε εύκολα με σκορ 5-1 πετυχαίνοντας το απόλυτο των νικών στα τρία παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι τώρα.Τα γκολ για την ομάδα του Παλαμά πέτυχαν οι Βαγγέλης Φαλάγγας (2), Δημήτρης Μπακαβέλος, Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Τάσος Παπαδόπουλος.

Οι Βαθμολογίες (μετά από τρεις αγωνιστικές):


            2ος ΟΜΙΛΟΣ

  1. Ατρόμητος Παλαμά 2              9
  2. Ακαδημία Ποδοσφαίρου 1       9
  3. Πλαστήρας 1                          4
  4. Αναγέννηση 1                         4
  5. Κρόνος 2                                0
  6. Α.Σ Νεφέλη                             0 
          3ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Π.Α Σοφάδων                           7
2. Αναγέννηση 2                           6
3. Ατρόμητος Παλαμά 1                 4
4. Α.Ε Λεονταρίου                          4
5. Κρόνος 1                                   1
6. Θεσσαλικός Ματαράγκας             0































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου