Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Καλό καλοκαίρι απο Ατρόμητο και Αστέρα (2-1 στο φιλικό).

Ένα ενδιαφέρον φιλικό έγινε σήμερα το απόγευμα στον Παλαμά ανάμεσα στον Ατρόμητο Παλαμά και τον Αστέρα Βλοχού που αποτέλεσε και το αποχαιρετιστήριο για το καλοκαίρι...
Το παιχνίδι ξεκίνησε με καρακτώδη βροχή που ευτυχώς κράτησε λίγο!Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ατρομήτου με σκορ 2-1 χάρη σε γκολ των Παντελή Λιάπη στο 40' (με απευθείας εκτέλεση φάουλ μάλιστα!!) και του Μάκη Κυριακόπουλου στο 85' με έξοχη ατομική ενέργεια και πλασέ.

Για τον Αστέρα είχε ισοφαρίσει στο 70' επίσης με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ στη γωνία ο Χρήστος Ζούρτος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σωτήρης Μουτσάνας.

*Την παράσταση στο φιλικό έπαιξαν αναμφισβήτητα οι πιτσιρικάδες Θωμάς Πράπας, Γιώργος Πετρόπουλος, Θωμάς Κατσάρας, Βαγγέλης Παπαντίνας, Βαγγέλης Θεοχάρης, Βασίλης Λαϊνάς και Ηλίας Σακελλαρίου 
που προέρχονται από την Ακαδημία του Ατρομήτου.

**Σύσσωμα τα διοικητικά συμβούλια και των δύο ομάδων παραβρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν το παιχνίδι.

***Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους προπονητές Στράτο Πέτρου & Βαγγέλη Τρουβά, για την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αστήρ Βλοχού.

Ακολουθούν οι συνθέσεις των δύο ομάδων και πολλές φώτο :
Ατρόμητος : ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ (ΠΑΠΠΑΣ), ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΤΕΓΑΣ, ΛΙΑΠΗΣ , ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΚΑΚΑΙΤΣΑΣ, ΜΑΓΑΛΙΟΣ και οι μικροί Βαγγέλης Θεοχάρης, Βασίλης Λαϊνάς και Ηλίας Σακελλαρίου.

Αστέρας Βλοχού : Βασιλακόπουλος Γ. (Παπαντίνας Κ.), Καλόγηρος Μ., Πέτρου Σ., Καλογιάννης Β., Ζούρτος Χ., Γιώτας Σ., Ζητούνης Β., Τσιγγέλης Δ., Καλόγηρος Θ. και οι μικροί Πετρόπουλος Γιώργος , Θωμάς Κατσάρας, Θωμάς Πράπας και Βαγγέλης Παπαντίνας .












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου