Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Οι μικροί έκαναν την αρχή στον Ατρόμητο.Το Σάββατο η "πρώτη" των μεγάλων.

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ατρομήτου η πρώτη συγκέντρωση- δοκιμή νεαρών παικτών οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τον νέο προπονητή της ομάδας Βάιο Καραγιάννη, τον συνεργάτη του Σάκη Τίκα και τον γυμναστή Γιώργο Μελίγκα.

Πολλά ήταν τα νεαρά παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του παλαίμαχου διεθνή παίκτη, ήρθαν στο γήπεδο και φορώντας τη φανέλα του Ατρομήτου αγωνίστηκαν υπό το βλέμμα του προπονητή και των συνεργατών του.Η χθεσινή συγκέντρωση πρόκειται για μια κίνηση που θα πρέπει να ανατρέξουμε πολλά χρόνια πίσω για να βρούμε όμοιά της (και αν βρούμε) που δείχνει αν μη τι άλλο ότι ο Βάιος Καραγιάννης θέλει να δώσει βάση στα νέα παιδιά. Και σε αυτά που έρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου αλλά και σε αυτά της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παλαμά (που είναι πάρα πολλά).Πριν την προπόνηση ο Καρδιτσιώτης προπονητής συστήθηκε στα παιδιά μιλώντας τους για τον τρόπο σκέψης του σχετικά με αυτά και την καλύτερη αξιοποίηση τους τονίζοντάς τους ότι είναι ευτύχημα γι’ αυτά που πέφτουν στην εποχή αναγέννησης μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Ατρόμητος, με τμήματα υποδομής που από μικρή ηλικία μαθαίνουν σωστά το ποδόσφαιρο και την αντρική ομάδα να πρωταγωνιστεί πλέον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας λειτουργώντας οργανωμένα και μεθοδικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βάιος Καραγιάννης μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ παρακολούθησαν αγωνιζόμενους τους μικρούς που προσπάθησαν για το καλύτερο παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Αρκετοί από αυτούς άρεσαν και θα υπάρξει και νέο ραντεβού τις επόμενες μέρες για να τους ξαναδεί αγωνιζόμενους (αν και αρκετοί από αυτούς που αγωνίστηκαν χθες θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την αντρική ομάδα).

Ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι –παρά την αφόρητη ζέστη- αρκετός ήταν ο κόσμος βρέθηκε χθες στο γήπεδο του Ατρομήτου και για να παρακολουθήσει τους νεαρούς αλλά για να δει από κοντά και τον νέο προπονητή , η παρουσία του οποίου θεωρούμε ότι αποτελεί τιμή για τον Ατρόμητο και αναμφισβήτητα ανεβάζει κατακόρυφα το πρεστίζ της ομάδας.

* Το ερχόμενο Σάββατο 2 Αυγούστου στις 19:00 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η αντρική ομάδα του Ατρομήτου.Θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και θα ακολουθήσει χαλαρή προπόνηση.Απο Δευτέρα οι παίκτες του Βάιου Καραγιάννη θα μπούν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων...
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου