Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Καλός ο Ατρόμητος στο πρώτο του δυνατό φιλικό.

Ένας μεγάλος φιλικός αγώνας διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ατρομήτου με την ομάδα του Παλαμά να φιλοξενεί την Κ20 της Νίκης Βόλου (1-0 το τελικό σκορ) στην οποία τεχνικός διευθυντής είναι ένας από τους μεγάλους παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ντανιέλ Μπατίστα. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Ατρομήτου κ. Νίκο Σακελλαρίου, για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Ο αγώνας που ακολούθησε ήταν κάτι παραπάνω από δυνατό τεστ για τους παίκτες του Βάιου Καραγιάννη καθώς η Νίκη είχε και μερικούς υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος ήταν αρκετά καλός και έδειξε ότι και φέτος θα αποτελέσει έναν από τους διεκδικητές του τίτλου.Στο δεύτερο ημίχρονο και σταδιακά ο προπονητής του Ατρομήτου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο.

Για την ιστορία του αγώνα να αναφέρουμε ότι έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και το γκολ πέτυχε στο Α' ημίχρονο για τον Ατρόμητο ο Φουντούνας.

*Αρκετός κόσμος (με δεδομένο ότι είναι εποχή διακοπών) πήγε σήμερα στο γήπεδο για δει τη νέα ομάδα του Βάιου Καραγιάννη αλλά φυσικά και τη μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική μορφή που ακούει στο όνομα Ντανιέλ Μπατίστα.

**Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο σοβαρός τραυματισμός στο χέρι νεαρού υπό δοκιμή παίκτη της Νίκης βόλου ο οποίος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το γιατρό του αγώνα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.








 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου